Primăria oraşului Cernavodă a organizat sîmbătă şi duminică tradiţionala Sărbatoare a Toamnei. De la primele ore ale dimineţii, peste 60 de producătorii şi-au expus produsele pe tarabele amenajate în centrul oraşului.

Au fost prezenţi producători de legume şi fructe, de produse lactate (brînza, caşcaval), produse apicole, reprezentanţi ai societăţilor producătoare de vin atît din Cernavodă, dar şi din localităţi vecine. Pe scena amplasată în aer liber au cîntat şi dansat ansamblurile folclorice din comunele Cogealac, Hîrşova, Cumpăna, Techirghiol, Medgidia, Castelu, Constanţa.

Prima seară a Zilelor Recoltei s-a încheiat cu un recital susţinut de trupa etno Haiducii. Duminică, Zilele Recoltei locuitorii oraşului au fost invitaţi în centrul oraşului să urmărească spectacolele prezentate de ansamblurile folclorice Plaiuri Dobrogene, Romancuţa şi Mugurelul. Seara de duminică s-a încheiat cu recitalurile susţinute de interpreta de muzică populară Floarea Calotă şi trupa etno Hora. În ultima zi a sărbătorii, locuitorii din Cernavodă au avut posibilitatea de a cumpăra produsele expuse la tîrg.

(sursa:www.telegrafonline.ro)