Ma bucur ca a avut cineva initiativa sa incurajeze cernavodenii sa o voteze pe Oana Puscatu care participa la concursul Megastar de la Prima TV.

Sambata seara, 25 aprilie 2008, va canta din nou, iar noi vom fi alaturi de ea.
Nu o cunosc personal, si cred ca sunt mai multe persoane care nu stiu multe despre Oana.De aceea, pentru curiosi voi transcrie cateva informatii preluate de pe site-ul Prima TV:

"Nume si prenume: Puscatu Oana
Varsta: 17 ani
Localitate: Cernavoda
Ocupatie: eleva
Studii de specialitate: Scoala de Arte
Genuri de muzica preferate: rock, clasica, blues
Unde se vede peste 5 ani: la facultatea de teatru si film
Jobul/locul de munca ideal: actrita si cantareata
Oana e pregatita sa devina Megastar

Oana este eleva in clasa a XI-a la Liceul Teoretic "A.Saligny" Cernavoda, sectia matematica-informatica. Urmeaza cursuri de teatru si intentioneaza sa isi continue studiile la Academia de Teatru si Film, insa muzica este si va fi intotdeauna pe primul loc. Intrebata cum ar fi viata ei fara muzica, Oana raspunde: „Cum ar arata planeta fara pic de verdeata? Asa ar fi viata mea fara muzica: pustie! Muzica se afla in suflet. Nimeni nu imi poate fura muzica!”.

Oana crede ca a mostenit talentul muzical de la bunicul ei, care canta la acordeon si mandolina, dar si de la bunica si parintii ei, care au voce si stiu sa cante la cate un instrument. Primul contact cu muzica l-a avut la varsta de 5 ani, cand ii insotea pe parinti la repetitiile corului I.D.Chirescu din Cernavoda. Dirijorul Theodor Vladimir Radulescu, cel care un an mai tarziu avea sa ii fie profesor de canto timp de 12 ani, a remarcat talentul ei. Atunci Oana a devenit solista corului, luand locul mamei sale. De atunci si pana acum, in palmaresul artistic al Oanei s-au strans multe diplome, premii si trofee castigate la diferite festivaluri din tara. Si asa, tot crescand, a ajuns la Megastar... Dupa ce a urmarit primul sezon, Oana s-a gandit ca incercarea moarte n-are si a fost sprijinita de toti cei din jur pentru a face acest pas. Pe scena Megastar s-a simtit in largul ei. A avut parte de o primire calduroasa, iar asta s-a vazut cel mai bine in procentul de voturi.

Oana spune despre ea ca este punctuala, sociabila, onesta, dinamica, si uneori foarte vorbareata si prea directa. In timpul liber ii place sa cante la chitara, sa asculte muzica, sa citeasca, si ocazional, sa se odihneasca.

In ceea ce priveste relatia ei cu familia, Oana spune ca este o norocoasa. Ca dovada ca nu si-a dezamagit niciodata parintii, acestia ii ofera spatiul de care are nevoie si libertatea de expresie."