Consiliul local Cernavoda s-a intalnit in cea de a doua sedinta ordinara de la constituirea sa. Pe ordinea de zi s-au aflat 25 de proiecte de hotarari initiate de primarul orasului, doamna Mariana Mircea.

Inchiderea circulatiei rutiere in zona centrala a constitut unul dintre proiectele de hotarari ce a facut obiectul dezbaterii consilierilor cernavodeni si care a afosta probat cu maximul de voturi. Primarul orasului Cernavoda doamna Mariana Mircea le -a propus consilierilor ca aceasta zona sa devina una de promenada, o zona in care cernavodenii sa se plimbe si sa se recreeze. In zona se afla parcul central, un loc de joaca pentru copii, bancute, monumentul eroilor, spatii comerciale.

Un alt proiect de hotarare a facut referire la aprobarea destinatiei unui teren in suprafata de 9722 mp pentru constructia de locuinte si amenajarea de spatii verzi. Terenul apartine domeniului privat al Consiliului local Cernavoda si este potrivit constructiei de locuinte. Urmeaza ca lotizarea sa se faca in baza unui PUZ iar concesionarea loturilor prin licitatie publica.

Alt proiect de pe ordinea de zi a fost cel ce priveste transmiterea in folosinta gratuita catre Compania Nationala de Investitii – CNI a unui teren in suprafata de 3300 mp, pe durata construirii obiectivului Sala de sport. Terenul face parte din domeniul public al orasului si se afla in administrarea Consiliului local Cernavoda, se afla in intravilanul orasului, in zona de est in vecinatatea liceului energetic si a scolii nr.4.