Neatenţia unui şofer grăbit a făcut ca 11 persoane să ajungă, aseară, la spital, după ce au fost rănite într-un accident rutier petrecut în apropiere din Medgidia. Poliţiştii de la Rutieră spun că Ştefan Şerb, în vârstă de 66 de ani, se deplasa pe Drumul Judeţean 222, dinspre localitatea Peştera către Medgidia, la volanul unui autoturism marca Skoda, înmatriculat CT 25 SIS.

La un moment dat, spun oamenii legii, bărbatul a depăşit o autoutilitară marca Ford Transit, înmatriculată CC 2059 CB, condusă regulamentar de Amet Osman, în vârstă de 27 de ani, din Medgidia. În momentul în care a încercat să revină pe banda sa de mers, şoferul Skodei a acroşat din lateral Ford-ul. Instantaneu, şoferul autoutilitarei a scăpat de sub control maşina, care a ieşit în decor şi s-a răsturnat pe marginea şoselei. În urma coliziunii, şoferul şi alţi zece pasageri, printre care şi un copil în vârstă de doi ani, au fost răniţi.

O persoană a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale Fordului, pentru eliberarea sa fiind necesară intervenţia pompierilor militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Dobrogea”. Opt victime au fost transportate la spitalul din Medgidia, cu leziuni uşoare, în vreme ce alte trei au fost aduse la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. La testarea celor doi conducători auto cu aparatul Drager, oamenii legii au stabilit că aceştia nu consumaseră alcool înainte de a pleca la drum. Poliţiştii de la Rutieră continuă cercetările pentru a elucida împrejurările exacte în care a avut loc accidentul rutier.
(sursa: www.telegrafonline.ro)