DIN CAUZA BĂUTURII. Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitatea constănţeană Saligny, riscă ani grei de închisoare după ce şi-a omorât prietenul în urma unui scandal iscat din cauza băuturii. Oamenii legii spun că incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02.00, în discoteca din localitate.

În urma cercetărilor efectuate, anchetatorii au stabilit că, după ce a băut peste măsură, Marian Cheroiu s-a năpustit asupra prietenului său, Mihai Panţuru, de 17 ani, şi l-a lovit cu pumnii şi picioarele, după care i-a dat două lovituri în zona capului cu o masă din local. Martorii care au asistat la acest conflict spun că, la un moment dat, după ce au băut mai multe pahare împreună, cei doi au început să se înjure şi să se ameninţe. Enervat, Cheroiu s-a năpustit asupra prietenului său şi nu s-a oprit decât atunci când Panţuru nu s-a mai putut mişca.

Cu toate că un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa a ajuns în doar câteva minute la locul incidentului, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a readuce la viaţă victima agresiunii. Marian Cheroiu a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi prezentat, ieri, magistraţilor Trinunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de omor calificat şi ultraj contra bunelor moravuri.

AGRESOR CU ANTECEDENTE. Poliţiştii din Cernavodă spun că Marian Cheroiu nu este la prima încălcare a legii şi că el a fost condamnat anterior şi este cercetat în mai multe dosare pentru comiterea mai multor infracţiuni. Totodată, agresorul s-ar număra printre alte opt persoane cercetate de lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Serviciului Regional al Poliţiei Transporturi Constanţa într-un dosar privind furturi de combustibil din vagoanele de marfă de pe ruta Medgidia - Constanţa.

Gruparea a fost anihilată, anul trecut, la începutul lunii noiembrie. În urma percheziţiilor efectuate la domiciliile suspecţilor, oamenii legii au descoperit mai multe bunuri sustrase din vagoane, respectiv chingi pentru ancorarea mărfurilor vrac, cleşti tip gură de lup folosite de infractori pentru tăierea sigiliior de la vagoane, piese auto, suporturi pentru lumină tip spot şi câteva sute de litri de combustibili.
(sursa: www.telegrafonline.ro)