Un eveniment de interes pentru toţi fanii distracţiilor pe două roţi de la malul mării: membrii singurului fan-club constănţean de motociclete organizează, între 11 şi 13 iunie, la Tabăra Turist din Mamaia, festivalul „Seawolves Bike Fest 2010”. Departe de distracţiile incendiare… la propriu, ale marilor frăţii de bikeri din străinătate, precum „Hell’s Angels”, care dau frisoane poliţiştilor, petrecerea motocicliştilor constănţeni este cât se poate de „domestică”. Astfel, programul festivalului începe, vineri, pe o super-scenă de 20.000 de waţi, cu un spectacol special de lumini şi un concert susţinut de trupele: Nightlosers, George Baicea Electric Blues Band, Cyfer şi Opera. Cea de-a doua zi a festivalului îi aduce pe scenă pe Iris, Trooper, Bucovina şi Incipient.

Preţul de intrare la acest concert este de 25 lei pentru toate cele trei zile dedicate iubitorilor de motoare.
Locaţia aleasă de organizatori este aceeaşi ca şi la ediţia precedentă: Tabăra Turist, situată la marginea staţiunii Mamaia, care oferă condiţii deosebite pentru bikerii cei mai pretenţioşi. Astfel, motoarele sau maşinile vor fi parcate separat de locurile de campare, într-un spaţiu special amenajat şi supravegheat non-stop (în interiorul taberei).

Probabil pentru a nu fi confundaţi cu „băieţii răi”, organizatorii precizează că „nu vor fi tolerate manifestările zgomotoase, nejustificate, la ore târzii şi alte atitudini şi situaţii, care, de obicei, strică cheful şi lasă un gust amar participanţilor la astfel de întruniri”. Vestea „bună” este că berea poate fi savurată... în linişte, la preţul de 2,5 lei, iar „mâncarea va fi mai multă şi mai ieftină ca anul trecut”. Responsabilii festivalului îi „liniştesc” pe cei mai pretenţioşi bikeri, anunţând că, în eventualitatea ploii, sunt pregătite două corturi mari la festival, iar condiţiile de tabără sunt excepţionale: un ambient plăcut, plajă proprie, umbră, toalete curate şi duşuri cu apă caldă non-stop, restaurant autoservire, camping şi parcare moto sau auto.

„Ca de obicei, vă aşteptăm cu bere rece şi ieftină, rom, concursuri specifice (cu premii serioase, începând de la echipamente moto până la weekend la munte, în super-locaţie şi super-condiţii), paradă moto, late-night dancing party, focuri de tabără cu cântări haiduceşti, show striptease, concerte rock, foc de artificii şi multe alte surprize”, declară organizatorii pe site-ul Seawolves.ro. Aceştia le transmit motocicliştilor care vor veni din ţară că au obţinut pentru oaspeţi cele mai bune preţuri de cazare, la hotelurile din apropiere.
(sursa: www.telegrafonline.ro)