Poliţiştii au intrat în alertă, ieri dimineaţă, după ce o tânără în vârstă de 18 ani, din localitatea constănţeană Nicolae Bălcescu, a reclamat că ar fi fost violată. În timpul audierilor, victima le-a declarat poliţiştilor că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a plecat din discotecă, spre casă, însoţită de un prieten.

Conform declaraţiei tinerei, în momentul în care au ajuns în curtea şcolii din localitate, băiatul ar fi obligat-o să întreţină cu el relaţii sexuale. Lucrătorii Poliţiei Rurale Constanţa au reuşit să îl identifice pe presupusul autor, iar victima violului a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală din Constanţa pentru efectuarea unei expertize.

Din raportul preliminar al medicilor legişti reiese că tânăra prezintă o deflorare mai veche, însă, nu s-au putut identifica leziuni recente. Totodată, tinerei i-au fost recoltate probe biologice pentru a stabili dacă a întreţinut sau nu raporturi sexuale. Oamenii legii spun că cercetările în acest caz sunt continuate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa care îl vor audia pe principalul suspect în cursul zilei de azi.
(sursa: www.telegrafonline.ro)