Deşi, iniţial, show-ul lui Michael Bolton la Constanţa a fost anunţat pe data de 17 iulie, organizatorul, International Creative Artists, anunţă publicul de la malul mării că a obţinut pentru România o dată mai bună a spectacolului, respectiv 30 iulie, în plin sezon estival. În plus, organizatorii menţionează că locaţia aleasă pentru acest eveniment va aduce şi ea un plus de spectaculozitate, concertul urmând să aibă loc pe platoul din zona Porţii 1 a Portului Constanţa.

Celebrul cântăreţ se va reîntâlni cu fanii din România, pentru a-şi promova cel mai nou album al său, „One World, One Love". Concertul de la Constanţa poartă numele ultimului său hit, „Murder My Heart", melodie care a fost compusă de Bolton împreună cu Lady Gaga.

Biletele la concertul lui Michael Bolton au fost puse în vânzare la preţuri cuprinse între 60 şi 200 de lei şi pot fi achiziţionate de la Sala Palatului din Bucureşti sau din reţeaua magazinelor Orange, Germanos, Vodafone, Librăriile Cărtureşti sau Humanitas şi online, de pe eventim.ro şi bilete.ro. Spectacolul de pe litoralul românesc a fost inclus pe lista turneului chiar de Michael Bolton, artistul fiind impresionat de dragostea cu care a fost primit de fiecare dată de publicul din ţară. „Voi veni de fiecare dată cu drag în ţara voastră, românii sunt prietenii mei", a transmis solistul publicului autohton.
(sursa: www.telegrafonline.ro)