Primaria Eforie si Asociatia Euroarte demareaza impreuna concursul de inscriere pentru "Tabara Nationala de Fotografie Eforie 2008".

Evenimentul se va desfasura intre 14 - 17 august, cu ocazia Zilelor Orasului Eforie si va gazdui zece fotografi amatori sau profesionisti din Romania, care, pe parcursul a patru zile se intrec in a fotografia elementele vizuale cele mai interesante, prezentand fiecare viziunea personala asupra orasului.

Sedinte foto, videoproiectii, discutii, schimb de experienta, concurs cu premii si expozitie foto sunt cateva din ingredientele cheie ale evenimentului.

Cazarea si masa participantilor sunt asigurate de organizatori, transportul ramanand in sarcina acestora. Inscrierile se fac prin mail, pana la data de 4 august 2008. Candidatii vor fi selectati in functie de calitatea tehnica si artistica a unui portofoliu de cinci fotografii trimise la adresa de mail tabara@fotografa.ro, de catre un juriu format din membrii redactiei fotografa.ro. Fotografiile, in format digital .jpg, trebuie sa aiba latura mare de 500 pixeli si rezolutie de 72 dpi, iar denumirea fiecarei fotografii va fi Nume_Prenume_Titlu. Pentru mai multe detalii, cei care vor sa participe, pot citi regulamentul de participare, ce poate fi accesat pe www.fotografa.ro. Fotografiile realizate in tabara vor participa la un concurs, iar castigatorii vor fi premiati. Locul I va primi 2.000 lei, locul al doilea 1.000 lei, iar premiul III va consta in 500 lei.

(sursa:www.telegrafonline.ro)