Amatorii de evenimente cultural-artistice vor avea parte de o surpriză de proporţii, în acest weekend, odată cu deschiderea unui nou club în Constanţa, „Café D’Art Scena”, local care va promova concertele live, dar şi spectacolele de teatru. Inaugurarea clubului va avea loc mîine seară, cu un recital de excepţie susţinut de trupa „Proconsul”. De-a lungul anilor, componenţii trupei „Proconsul” au adunat în palmares numeroase premii şi distincţii, printre care: „Cel mai bun grup al anului”, „Cea mai bună piesă a anului”, „Cea mai bună voce masculină a anului”, „Cel mai bun basist”, dar cel mai preţios trofeu dintre acestea sînt miile de fani pe care îi au alături. Din componenţa actuală a trupei fac parte: Bogdan „Bodo” Marin (voce), Dragoş Dincă (chitară, backing vocals), Robert Anghelescu (clape, backing vocals), Karoly Visky (bass) şi Vali Petricenko (tobe). Printre invitaţii speciali ai serii de vineri se va număra şi marele actor Horaţiu Mălăele.

Spectacolele de excepţie din clubul „Café D’Art Scena” vor continua cu un megaconcert al trupei „Spin”, care va avea loc în această sîmbătă. De asemenea, Anca Parghel & Band va încînta publicul de la malul mării pe data de 30 octombrie, iar pe 31 octombrie, „Direcţia 5” va reveni la Constanţa. Nici iubitorii teatrului nu au fost uitaţi, pe data de 29 octombrie, în „Café D’Art Scena”, urmînd să se joace piesa „Profu” de Jean Pierre Dopagne.

Seria concertelor va continua şi luna viitoare, cînd, pe data de 6 noiembrie, Sorin Terinte si Maria Răducanu vor susţine un recital de jazz de excepţie. Pe 7 noiembrie, iubitorii muzicii latino vor putea asista la un spectacol susţinut de „Mandinga”, iar pe 13 noiembrie, Florin Chilian va cînta pentru publicul de la malul mării. Pe 14 noiembrie, componenţii trupei „Timpuri Noi” vor face show la Constanţa, iar pe 20 noiembrie, Vali Crăciunescu & Band concertează, de asemenea, la „Café D’Art Scena”.

Cei care doresc să participe la spectacolele din noul club au la dispoziţie şi site-ul www.cafedart.ro

(sursa:www.telegrafonline.ro)