Copiii si tinerii Clubului sportiv Axiopolis au participat in ultima perioada la mai multe competitii sportive din judet si din tara in urma carora au obtinut premii si calificari importante, ceea ce  a facut ca numele orasului Cernavoda sa se faca cunoscut. 


Copiii de la atletism au participat la Campionatului national de atletism copii I si II care s-a desfasurat la Bucuresti unde au participat 585 de sportivi din intreaga tara. Silviu Sebastian Stan elev in clasa a VII-a in  Cernavoda a obtinut locul I si titlul de campion national la proba de saritura in lungime  si locul II  la proba de alergare viteza 200 m. La aceeasi competitie, echipa de atletism a clubului formata din Cosmin Constantin, Alexandru Hristu, Ioan Soitarau si Ion Craciun au obtinut locul V la proba de stafeta 4x1 tur. 

Aceeasi copii au participat si la campionatul judetean –Cupa iepurasului  care s-a desfasurat la Constanta. Din Cernavoda au participat 13 copii care au obtinut mai multe premii:
- Silviu Sebastian Stan a obtinut locul I la saritura in lungime, Craciun Ion a obtinut locul II la proba de alergare viteza 60 m si alergare rezistenta 600 m, Soitarau Ioan a obtinut  locul I la saritura in lungime, Tanase Daniel a obtinut locul II la proba de alergare viteza 50 m si rezistenta 500 m, Nechifor Remus a obtinut locul III la alergare viteza 50 de m. 



Echipa de handbal junioare a Clubului sportiv Axiopolis a participat recent la turneul zonal de la Braila si a obtinut locul II si s-a calificat la turneul de semifinale. Felicitari castigatorilor si tuturor jucatorilor dar si antrenorilor Gabriela Raducanu si Daniel Baietu si le dorim succes si pe viitor.
(sursa: www.primaria-cernavoda.ro)