Un bărbat care locuieşte în Cernavodă a încercat, ieri după-amiază, să îşi pună capăt zilelor, aruncându-se de pe podul Sfânta Maria. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea spun că, în jurul orei 13.00, au fost sunaţi chiar de sinucigaş, care le-a spus că se va arunca în gol.

Pentru a îl convinge să renunţe la acest gest extrem, în ajutorul bărbatului au fost trimise mai multe echipe din cadrul Poliţiei Cernavodă, Staţia de Pompieri Cernavodă – Oraş şi o ambulanţă. Din primele cercetări efectuate, oamenii legii au stabilit că sinucigaşul este Makonssa Benoit Ţuţuianu, în vârstă de 33 de ani, din comuna Ciochina, judeţul Ialomiţa. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că vrea să se arunce în apa Canalului Dunăre - Marea Neagră pentru că Lambada, iubita lui, l-a părăsit.

După câteva zeci de minute de negocieri, oamenii legii au reuşit să îl convingă pe tânăr să renunţe la acest gest sinucigaş. Makonssa Benoit Ţuţuianu a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie de la Palazu Mare şi, cel mai probabil, el va fi amendat de poliţişti pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.
(sursa: www.telegrafonline.ro)